In het nieuw voor geen geld

Je kan probleemloos je hele maandloon aan kleding uitgeven. De mode verandert zoniet wekelijks dan toch bijna maandelijks. Het is onbegonnen werk om alle trends op de voet te volgen. Met deze tips zie je er hip uit zonder dat het een rib kost.

Glossy magazines volgen de mode op de voet. Ze zijn dus een goede inspiratiebron. Helaas kosten ze ook handenvol geld. De website van deze boekjes bezoeken, kost dan weer helemaal niets. Surf naar http://www.vogue.co.uk/, http://www.elle.be/ en http://www.marieclaire.nl/ om inspiratie op te doen. Op http://www.fashionchannel21.com/default.htm kan je de catalogi van grote merken bekijken.

Tweedehands heet tegenwoordig vintage. En vintage is hip. Aarzel dus niet om een Kringwinkel binnen te stappen of koopjes te zoeken in de koopjeskrant, op http://www.ebay.be/, http://www.koopjeskrant.be/, http://www.kapaza.be/ en http://www.marktplaza.be/.
Met de juiste accessoires - een moderne riem, een sjaaltje of een mooie tas - wordt elke outfit onmiddellijk hip(per). Spring eens binnen in een Veritas- of Scapino-winkel. Ook H&M en C&A hebben goedkope riemen, sjaaltjes en sierraden.

Investeer in een paar basisstukken van goede kwaliteit: een goedzittende jeans, een net kostuum, een mooie winterjas… De solden zijn daarvoor de ideale periode. De goedkopere kleding die je combineert met deze mooie basisstukken ziet er vanzelf een stuk duurder uit. Goedkope maar modieuze kleding vind je ondermeer bij H&M, Promo Fashion en C&A.

Online zijn gouden zaakjes te doen. Surf eens naar http://www.kleding-bestellen.be/goedkope-kleding.html/, http://www.laredoute.be/ en http://www.3suisses.be/nl/. Op http://www.stockverkoopadressen.com/ staat een overzicht van alle stockverkopen en outletwinkels per provincie. Je kan er sorteren op kleding, schoenen, tassen, enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten