Goedkoper op reis

Op reis gaan is een kostenpost waar je makkelijk kan op besparen. Als alternatief voor dure vliegreizen naar exotische oorden bieden reisbureaus volledig verzorgde reizen per autocar aan. En die zitten duidelijk in de lift. De voordelen zijn dan ook niet te onderschatten.

Reizen met de bus is gemiddeld 20 tot 25 % goedkoper dan reizen per vliegtuig naar dezelfde bestemming. Je kunt lekker onderuit liggen in een luxe relaxfauteuil terwijl de chauffeur je naar je eindbestemming brengt. Er is airconditioning, een kleuren-tv met video of dvd, stereomuziek, een koelkast, een lavabo en een toilet. En met een beetje geluk leer je mensen kennen met wie je het de rest van de reis goed kan vinden.

Touroperators bieden verschillende formules aan: van volledig verzorgde groepsreizen tot alleen vervoer, al dan niet met verblijf in een hotel naar keuze. Eurolines is het goedkoopst – en biedt het minste comfort – maar verzorgt alleen het vervoer tussen Europese grootsteden. Surf naar https://webapp.eurolines.be/Eurolines/ssl_index.asp..

Op de website van de Federatie van de Belgische autocarondernemers (FBAA) vind je een geografische lijst met alle busreisorganisatoren. Surf naar http://www.fbaa.be/nl/default.asp?Id1=81&Id2=128&Id3=0&Id4=0&Title=Geografische%20lijst#.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten