Goedkope elektronische snufjes

De prijzen van bijna alle producten zijn gestegen, dat zal niemand ontkennen. Maar volgens de Nationale Bank wordt dit voor een groot stuk opgevangen door de indexering van de lonen. Wat vooral veranderd is, is ons bestedingspatroon. Ons loon gaat voor een groot stuk op aan (elektronische) spullen die vroeger niet eens bestonden. We willen allemaal een gsm, een laptop met scanner en printer, een mp3-speler, een digitaal fototoestel en eventueel ook autonavigatie. Met deze tips passen deze dingen beter in je budget…

Licht beschadigde toestellen die 20 tot 40 % goedkoper zijn, vind je ondermeer bij
http://www.vandeborre.be/, http://www.ihpo.be/, http://www.fransvaneeckhout.be/, http://www.super2.be/ en http://www.chameleon.be/ (computers). Vaak gaat het om krasjes die nauwelijks zichtbaar zijn.

Tweedehandstoestellen vind je in de Koopjeskrant (of op
http://www.koopjeskrant.be/), op eBay.be, http://www.2dehands.be/, http://www.kapaza.be/, http://www.marktplaza.be/ of neem eens een kijkje in een Ecoshop of in een Troc-winkel. In een Kringwinkel vind je elektrotoestellen met garantie. Ze worden er getest en indien nodig hersteld voordat ze verkocht worden.

Vraag in de winkel naar eindereeksen of toonzaalmodellen.

Check de website voordat je naar een winkel gaat. Sommige aanbiedingen worden alleen bekend gemaakt via de website.

De prijzen van toestellen kan je vergelijken op
www.vergelijk.be en www.kieskeurig.be. Je ziet er onmiddellijk waar een bepaald toestel het goedkoopst is en je vindt er nuttig commentaar van consumenten. Op www.pixmania.be vind je voordelige elektronica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten